Prikbord

Voor alle oproepjes m.b.t tekenen en schilderen; heb je iets te koop, zoek je iets, heb je een vraag of juist een tip? 

Vragen direct aan het bestuur e.d. van Artivaria kunt u stellen via de pagina contact. Het prikbord wordt gelezen door alle bezoekers.

Plaats een bericht op het prikbord!
(8)
(8) Alfreddourl
Mon, 2 July 2018 21:00:13 +0200
url  email

wh0cd1952644 Prednisolone

(7) Jeroen van der Steen
Fri, 9 March 2018 15:01:42 +0100
url  email

KSART is een online kunstplatform voor beoefenaars van 27735+ bijzondere kunstvormen. Voor echte multitalenten dus werkzaam binnen alle kunstdisciplines, van beeldende kunst, dans, theater, videografie tot hypermedia. Samen met reporter en sponsor zetten wij ons in voor de online groei van het platform. Wij willen een zo’n breed mogelijk netwerk creëren, met als doel bijzondere kunstvormen te laten inspireren en ontdekken.

KSART groeit als kunstbeoefenaars hun talenten zichtbaar maken op het platform. Talenten zijn te benoemen in 10+ kunstuitingen, waaronder: Discipline, Stijl, Stroming, Proces, Methode, Techniek, Materiaal, Resultaat, Bedrijf, Functie, Exposure en Onderwerp. Talenten zichtbaar maken draagt bij aan online ontmoeting en verbinding tussen multitalenten, waardoor bijzondere samenwerkingen ontstaan. Steun ons initiatief, wordt ook gratis KSART-member.

(6) jo eins
Sat, 22 April 2017 11:02:54 +0200
url  email

Zondag om vier uur opent Lokaal tentoonstelling van kunstenaars uit de omgeving van Utrecht in het copieerpand tegenover het restaurant WijHelden - JanVanGalenstraat/kardinaaldeJongweg Tuindorp Oost

(5) JIPFILM Petra van Lint
Thu, 29 September 2016 14:47:32 +0200
url  email

JIPFILM heeft nu een NAJAARSACTIE voor KUNSTENAARS!
Wil je je werk of je werkwijze om een schilderij te maken laten filmen?
Wil je een film hebben om je eigen werk en werkwijze aan iedereen te laten zien?
Wil je een filmpje voor je website of sociale media of bij je expositie?ACTIE: Betaal 500 euro nu en 500 euro als je iets aan de film hebt gehad. (tarieven ex btw) Bijv je verkoopt, je komt ergens binnen als een gallerie of je hebt veel viewers / likers. We bepalen samen wat het is. Haal je je doel niet binnen een jaar? Dan hoef je de tweede 500 euro niet te betalen! Kijk op www.jipfilm.nl of mail me:
psvanlint@quicknet.nl of bel Petra van Lint 06-48166223 !

(4) Trudy Frederiks
Mon, 27 October 2014 12:53:14 +0100
url  email

Beste Ietje, ik heb al verschillende keren geprobeerd te bellen en krijg geen contact. Graag wil ik mijn diensten aanbieden mbt de workshop van 4 uur. Het thema luidt: Het landschappelijke verbeeld. Tijdens de workshop staat de beleving van ruimte en diepte door middel van perspectief centraal. We onderzoeken hoe je het weergeven van een concreet landschap voor elkaar krijgt op het platte vlak. Bij de ene deelnemer is het uitgangspunt afkomstig van een expressionistisch voorbeeld uit de kunstgeschiedenis, bij een andere deelnemer van een recent landschap op foto. Er wordt met zoveel mogelijk verschillende materialen gewerkt, penseel en acrylverf, pen en inkt en spons of paletmes. Het experiment krijgt ruim baan met als onderwerpen: zeegezicht, bossen en bergen, stad en dorp, waterkant en winterlandschap

(3) Martha Goedings
Mon, 13 October 2014 16:31:28 +0200
url  email

Beste mevr. Ietje de Coo, Uw oproep heb ik gelezen, gekregen via Ans Mandjes, die al jaren bij jullie schildert. Ik ben beeldend kunstenaar, en gespecialiseerd in het Oosterse inktschilderen, ook wel Japans Sumi-e , chinees inktschilderen. Mijn atelier is in het Pop-Up Art Center, een galerie met workshopruimte in Harmelen, ik geef geregeld workshops aan kleine en grotere groepen, prive les aan andere kunstenaars e.d. En ik weet wel een leuke workshop van ongeveer 4 uur: het Ei en de Jonge Vogel, in sumi e techniek. Graag hoor ik van U, leuk! Martha 030-6773893 Kan ook op uw locatie, en alle materialen kan ik meenemen.

(2) artivaria
Mon, 18 August 2014 21:59:15 +0200

OPROEP

Het bestuur van Artivaria wil graag in contact komen met een kunstenaar die bij onze vereniging een workshop kan geven van ongeveer 4 uur. Graag contact opnemen met Ietje de Coo, tel. (030)2611684.
Ken je een kunstenaar die dat mogelijk zou willen doen,
bel dan óók met Ietje.


(1) Artivaria
Tue, 20 April 2010 21:40:38 +0200
url 

Welkom op de website van Artivaria. Ben je op zoek naar een leuke manier om met anderen samen te tekenen en schilderen in Utrecht, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wel begeleiding, geen cursus. Geen verplichtende cursus, wel onderwerpen om je op ideeën te brengen, en inspiratie van de andere leden. En meerdere bijeenkomsten per week waar je vrijblijvend uit kunt kiezen. Kijk voor meer informatie op de pagina lid worden.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha